vineri, 8 octombrie 2010

Interpretarea Viselor

Buna din nou! M-am gandit ca nu ar strica sa te lamuresc in legatura cu visele.. just take a look! Poate in cuvintele de mai jos se regaseste si visul tau de aseara;).

DREAMLAND-INTERPRETAREA VISELOR:

Trecand peste superstii, visul este un fel de voce a naturii, acea parte din noi care nu se supune regulilor si isi spune pasul sau dorintele in mod spontan, in somn.In general, este foarte greu sa descifram limbajul viselor, din cauza ce de cele mai multe ori sunt complicate, obscure, exprimandu-se prin simboluri. Iata cum putem interpreta visele:


LOVE:

Te saruta un baiat pe care nu l-ai mai vazut: Ti-e foarte teama sa nu fii ranita. De aceea tanjesti sa cunosti un baiat nou care sa se poarte cu tine ca si cu o printesa.
Prietenul tau o saruta in vis pe alta: Esti cumva geloasa sau nesigura pe relatia ta?Te temi de faptul ca l-ai putea pierde pe baiatul pe care il iubesti. Ingrijorarea ta s-a strecurat pana in visele tale.
Saruti pe altcineva: Acorda-ti un moment si asculta-ti inima: esti cu adevarat fericita cu prietenul tau? Daca saruti pe altcineva poate fi un semn ca ai dorinte pe care el nu ti le poate indeplini!
Dusmanul tau iti spune ca te iubeste: Atente! Cineva o sa te roage sa faci ceva ce nu-ti place deloc!
Cel pe care il placi iti daruieste....:...un lantisor? Felicitari! Acest lucru inseamna ca vrea sa se apropie de tine si sa fie fericit cu tine pentru mult timp!
Iubitul tau te invita la o inghetata: Un vis in care mananci cu pofta o inghetata iti dezvaluie ca ai vrea sa mergi mai departe: asa ca indrazneste si saruta-l odata!
Tradare: Iti apar in vis suspiciunile legate de cineva- ai grija in anturajul in care te invarti.
Infidelitate: atunci cand nu e un vis-dorinta, poate simboliza lipsa de afectiune sau complexe de inferioritate.


FAMILIE:

Esti din nou bebelus: Cauti o scapare dintr-o situatie dificila. Sugarul este un semn ca vrei sa incepi de la capat.
Vorbesti cu familia, dar nimeni nu te aude: Esti destul de timida si iti doresti ca familia sa te ia in serios. Foloseste-te de ocazie si vorbeste despre aceasta grija dupe ce te-ai trezit.
Locuiti intr-o vila luxoasa: ...sau intr-o casa darapanata?Asa cum arata casa din vis, asa arata situatia ta actuala. Locuiesti intr-o vila cu piscina care ar face-o invidioasa pe Paris Hilton? Atunci sunteti fericiti si va intelegeti bine. Daca locuiesti cu parintii si fratii intr-o cabanuta veche, iti doresti sa schimbi ceva. Se poate sa te simti nedrept tradata de mama sau de tata?

PRIETENI:

Primesti un telefon: O prietena de care nu mai stii nimic de mult te suna in vis? Reia legatura cu ea, poate are nevoie de ajutor!
Faceti o calatorie in grup: Toate bune! Sa te vezi printre persoane de aceeasi varsta este un semn ca esti si vei fi fericita.
La o petrecere te simti stinghera: Organizezi petrecerea anului, toata gasca e cu tine- si totusi te plictisesti groaznic? Acest vis iti poate spune ca nu ai prieteni potriviti.
Tu sau prietena ta plangeti: Daca tu esti cea care plange, te eliberezi prin lacrimi de ceva care te apasa. Daca prietena ta este cea care plange, va asteapta o mare dezamagire. Dar nu este legata de prietenia voastra.

NATURA:

Stai in mijlocul unei campii cu flori: Super! Debordezi de creativitate! In viitorul apropiat vei avea o revelatie care te va ajuta sa-ti rezolvi o problema actuala.
Arde ceva in visul tau: Focul reprezinta nevoia noastra de armonie. Daca stai langa un foc de tabara inseamna ca te simti bine, iubita si protejata in viata pe care o ai.
Mal/mare: se imbina latura emotionala [ apa ] cu cea materiala [ pamantul ]. Trebuie sa vezi care anume iese in evidenta. Analizeaza-te si vezi care dintre ele vrea sa-ti dea un semnal.
Face baie in mare: daca visezi ca faci baie in mare sau visezi valuri inseamna ca iti doresti tandrete.
Ploaie: e semn bun, de purificare si dragoste.
Umbra: E un vis important, care sugereaza subconstientul tau, latura ta ascunsa, secrete legate poate de viata ta intima.
Urcus: e semn pozitiv, esti pe drumul cel bun, ai facut alegeri corecte si fara risc.
Apa: Tine de viata ta emotionala si simbolizeaza purificare, reinnoire. Daca e limpede, sentimentele sunt profunde, sincere.Daca e tulbure sentimentele sunt de remuscare, tristete sau de dezamagire.
Padure:Daca e mare, deasa si intunecata, simbolizeaza pericole.Daca e verde, e semn de belsug.


ANIMALE:

Animale: ai instincte puternice, esti un surviver.
Maimuta: pripeala, ceva facut pe negandide, impiedicat.Oricum insa, e un semn de voie buna si optimist.
Sarpe: e un simbol negativ, sugereaza inselatorii, rautati, cineva care unelteste impotriva ta. Poate fi si simbol erotic, deci s-ar putea sa-ti transmita mesaje legate de sexualitatea ta.
Fluture: un semn bun. In viitorul apropiat o sa te indragostesti!
Peste:
daca il mananci, nu vei avea probleme cu sanatatea; daca il prinzi, e rau, vei avea piedici in munca ta; daca e mare, averea iti va spori; daca e mic, averea e in scadere.
Porc:
semn de bucurie; daca este porc mistret, prieteni buni te ajuta.
Paianjen:
semn de noi oaspeti.
Caine:
daca te latra, e semn de suparare; daca te musca, vei avea griji mari; daca sunt mai mult si sunt mari, dusmanii te pindesc;daca e caine de vinatoare, e semn bun, caci vei cistiga la un joc de noroc; daca sunt caini mici, e bine, inseamna prieteni buni si credinciosi

Te transformi in animal: animalul in care te transformi iti arata adevarata ta personalitate. Aspectul exterior ii preiei din trasaturile sale generale. Daca te transformi intro- pisica, inseamna ca esti dragastoasa, dar ai nevoie de mult spatiu.
Poti zbura: Un asemenea vis este un semn bun: reusesti sa iesi dintr-o situatie dificila si plutesti multumita pentru restul zilei.

ALTELE:

Aglomeratie: foarte mult sarcini, incercari, teste ,examene.
Ameteala: te simti confuza, nu stii ce decizii sa iei, esti derutata.
Gara: daca trenul soseste, primesti vesti; daca pleaca, urmeaza o perioada de relaxare, fara stresuri si obligatii.
Moarte: de cele mai multe ori simbolizeaza usurare, finalizarea unui proces care te-a solicitat mult.
Nunta: ai ajuns la capatul unei cautari sau te tenteaza un parteneriat.
Nebun: te asteapta o bucurie, vin vremuri vesele.
Necunoscut: de cele mai multe ori, personajul necunoscut din vis este o latura de-a noastra pe care nu o lasam sa se manifeste.
Cu capul in jos: cand lucrurile din vis sunt rasturnate e semn ca vei gasi o solutie ingenioasa pentru probleme simple; originalitate.
Palat: imbogatire neasteptata.
Panica :vis foarte frecvent, fie indus de accident, urmariri, asociat cu neputinta de a actiona. Mesajul este ca trebuie sa treci peste teama atunci cand ceva te sperie.
Pitic :apar des in vis si, in general, te descurca din situatii complicate- reprezinta superioritatea inteligentei fata de forta [ uriasii ]
Print/printesa: vrei sa fii cea mai buna, sa fii perfecta si sa excelezi in ceea ce faci.
Cadere in gol: te temi ca o persoana la care tii te-ar putea impinge in gol. Sigur stii despre cine e vorba. Acum ai sansa sa rezolvi lucrurile si sa va impacati.
Arme: daca visezi un cutit, ia aminte: este posibil ca o prietena sa te barfeasca pe la spate! Daca visezi o sabie:
daca o pierzi, inseamna saracie; daca o porti e bine, inseamna onoare, bucurie; daca e rupta, e semn de boala grea, moarte; daca tai ceva cu ea, e semn de suparare
Evadare: visele in care furi de cineva au adesea o invatarura de care trebuie sa asculti: daca esti urmarita de baiatul pe care il placi, inseamna ca si tu il doresti, dar nu ai incredere sa iti declari dragostea.
Lacrimi:
semn bun, vei ocupa o functie de onoare; daca sunt ale tale, vei avea in curind o bucurie; daca le vezi la altii, e semn de petrecere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu