sâmbătă, 21 ianuarie 2012

What's up?

Dupa cum probabil ati observat, luna asta nu am fost atat de productiva cu postarile... Pentru ultimele 3 zile am o justificare: am fost plec ata si nu am avut acces la nici un PC. Dar pentru restul zilelor, ei bine...nu exista. Din lipsa de chef si inspiratie ( mai putin asta ) numarul postarilor a scazut. Voi incerca sa schimb situatia, dar nu promit nimic...
Lasand astea la o parte, demn de mentionat este faptul ca, in sfarsit, ninge si pe la noi. Si cand spun ninge, nu ma refer la 2 fulgi care peste o zi sunt fleoscaiti si murdari, iar in a2a zi dispar for good. Nu, acum e altceva: ninge ca lumea. 
Scuzati-ma, a nins. Acum m-am uitat pe geam si se pare ca nu mai ninge deloc. Mda, imi retrag toate vorbele. Si eu care ma bucuram ca acum pot in sfarsit sa ma dau si eu cu sania... Ce-i drept, a nins mai mult decat data trecuta,  dar in cateva zile va disparea daca nu o sa se porneasca iar. Prefer sa nu mai spun nimic, pentru ca daca m-as apuca, nu m-as mai opri si m-as consuma oricum degeaba.

LATER EDIT: Peste noapte a nins. S-a asezat frumos zapada. E numai buna de o sanie!

P.S.: Promit sa vin mai pe seara sau maine cu o postare mai consistenta.

Un comentariu: