miercuri, 29 februarie 2012

Din seria "cum era sa mor"

Mi-a venit dintr-odata subiectul asta in minte.
Era sa mor de doua ori.
Odata, cand eram foarte mica. Aveam vreo un an 2 si a trebuit sa ma operez. Doctorul ( Dumnezeu sa-l ierte ) a intrat beat in sala de operatie. Insa, in ciuda acestui fapt, el nu a facut nicio greseala, ci anestezicul, care mi-a administrat o doza prea mare. Iar eu, fiind foarte, nu am suportat. Mi-a povestit mama ca mi-a scazut tensiunea, ca doctorii s-au speriat ca ma imovisem la fata si respiram doar cu ajutorul aparatelor. Si m-au invelit si nu stiu ce mi-am facut si mi-am revenit.
A doua oara eram ceva mai mare, aveam vreo 7-8 ani daca nu chiar 9. Intr-o zi iesisem in oras si vazusem o prietena care mangaia un caine lup. Eu cum eram inebunita dupa animale in special cateii, am fugit la ea. 
M-am pus pe vine in fata cainelui lup si am inceput sa-l mangai. La un moment dat simt cum ceva ma apuca si, dintr-o saritura si cativa pasi, ajung la vreo 2 metri distanta de locul unde eram initial. Nu stiam ce se intampla, am inteles doar ca ceva ma tine. Cainele ma muscase de gat si nu-mi mai dadea drumul. Noroc ca un specialist a venit si m-a salvat. M-am dus acasa plina de sange. Mama, ingrozita, m-a dus repede la dispensar. Acolo mi s-a spus ca mare noroc am avut, ca daca coltii catelului mai patrundeau in gatul meu 1 sau 2 cm imi muscau vena jugulara si muream.
Voi era sa muriti vreodata? Si daca da, cum?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu