joi, 23 februarie 2012

Seemed different.

Parea altfel. Dar aparentele insala, nu?
Mereu atunci cand te apropii de o persoana o vezi mult mai altfel decat este. Pentru ca, fiind foarte legate una de cealalta, ea tinde sa se comporte cu tine diferit decat cu alte persoane. Nu e ceva constient, pur si simplu cu tine e altfel din cauza ca sunteti foarte apropiate.
Abia atunci cand te distantezi, cand se rupe legatura, si o vezi ca un simplu amic cu care nu schimbi mai mult de un salut, sau chiar un strain ( varianta mai dura ) atunci ii vezi fete pe care nu i le vedeai cand erati apropiate.
Auzi pareri sincere care nu erau spuse cand erati apropiate. Iti dai seama ca oamenii au cu totul o alta parere decat aveai tu despre ea, ca ei o vad altfel.
E diferita, parca nu mai e aceeasi persoana.
Face lucruri de care, inainte, nu o credeai capabila.
Nu o mai cunosti.  
Desi inima spune ca este ea, creierul neaga urlandu-ti tare: ea nu ar face asa ceva! 
Dar schimbarile duc la alte schimbari.
Exact ca atunci cand erati apropiate si ii vedeai parti pe care altii nu le vedeau, asa si acum cand sunteti despartite ii descoperi parti pe care atunci nu le vedeai.
Fiecare legatura are avantaje si dezavantaje, fiecare distanta sau apropiere are de asemenea.
Asa cum o persoana parea modesta de aproape si ingamfata de la distanta, asa si o persoana sacaitoare si enervanta de la distanta poate fi buna si de treaba de aproape. De asta m-am convins ieri.
Nimic nu este ceea ce pare. Ori ceea ce vrea sa arate ca este.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu